Nieuws

19-20-21-22 mei 2022

Op naar de 19de editie van de Jumping Sint-Niklaas

De 19de editie van de Jumping Sint-Niklaas staat geprogrammeerd midden mei, van 14 tot 17 mei 2020.

Een jubileumeditie is in het vooruitzicht en daar gaan we ons meteen dit jaar op voorbereiden. De kerngroep van 8 (Peter Braem, Valentijn De Brabander, Tom Heyrman, Glenn Maes, Ronny Pauwels, Steven Van Britsom, Omer Van Stappen en Danny Verbraeken) die al enkele jaren het gebeuren organiseert, werd dit jaar uitgebreid met twee nieuwe sterkhouders, Benjamin Vanderheyden en Frederick Van Raemdonck.

We gaan in elk geval verder op de ingeslagen weg en willen een totaalconcept aanbieden waar voor iedereen wat in terug te vinden is. De kernaspecten van het sportief programma blijven behouden, met ondermeer de Beker Oost-Vlaanderen die zijn apotheose kent op zondagmiddag, maar over de vier dagen heen wordt er sport voor allen gegarandeerd.

Bovendien zal er ook naast het springterrein heel wat animo zijn. Op donderdagavond is er de Ladies Night en het WK Beerpong. Op vrijdagavond gaan we uit de bol met de “Nacht van Het Wase Paard”. Zaterdag wordt een heuse “Kids Day” en zondag is er natuurlijk de sportieve apotheose waar iedereen op de afspraak is.

We borduren dus verder op het verleden en we bieden een leuke mix van sport, plezier en een ongekende sfeer. De typische gezelligheid van de JUMPING SINT-NIKLAAS, de sfeer van “men kent men”, is een garantie. Bovendien bieden we in onze VIP tent voor de aanwezigen niet alleen een unieke blik op het sportieve gebeuren, maar ook een gastronomisch festijn voor alle aanwezigen.

Hou dus een plaatsje vrij in de agenda op 14-15-16-17 mei aansaande op het recreatiepark De Ster.

Tot dan!